Leven zonder PMS en PMDD, het kan!

Plan een gratis Cyclus-in-balans sessie via Zoom en:

Krijg inzicht in jouw specifieke klachten

Start met het krijgen van een zorgeloze cyclus

Ontdek hoe jouw PMS of PMDD klachten kunnen verbeteren

Meld je nu aan voor een gratis 1-op-1 Cyclus-in-balans sessie van 30 minuten via Zoom! 

Let op: wij zullen deze sessie maar voor een beperkte tijd aanbieden, dus vraag snel je sessie aan!

   

Uit recent onderzoek (2018) is gebleken dat homeopathie een positief effect kan hebben op klachten voor de menstruatie zoals PMS (premenstrueel syndroom) en PMDD (PreMenstrual Dysphoric Disorder). De testgroep voelde zich bovendien over het algemeen gezien gezonder dan de controlegroep.

Ook bij Randstad Homeopaten hebben we goede resultaten behaald met deze groep vrouwen. Vrouwen hebben na behandeling weinig tot geen last meer van bijvoorbeeld huilbuien, geïrriteerdheid en korte lontjes, stemmingswisselingen, pijnlijke borsten en hoofdpijn of een moe gevoel voor de menstruatie.

Over Randstad Homeopaten                             Wij zijn Barbara Bekker en Janine Hardenberg en samen zijn wij de Randstad Homeopaten. Als homeopaat luisteren we goed naar jou en hebben een holistische visie. Dat betekent dat we kijken naar de hele mens, naar de eenheid van lichaam en geest. Niet alleen de klacht zelf is van belang, maar ook hoe deze wordt ervaren en hoe de persoon in kwestie ermee omgaat. Wij behandelen jou als mens en niet de klacht.